Lilla Heddas ögon är redan bättre

Men man kan undra vad de där fundersamma blickarna betyder?!! Vad tänker en liten Hedda?
Nu väntar vi ivrigt att få höra från Livbojen om mamma Grynet har nya ungar på väg att födas snart? Det kanske blir ett gäng fyrverkeri-bebisar?!! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Lilla Heddas ögon är redan bättre”

    1. Mjau, tänk om alla katter därute kunde få denna chans? Tänk vad vi behöver fler som Örebro katthem och Livbojen och alla andra katthjälpare! NosPuss Wikki

  1. Läste i Goliats dikt att du haft åtta hem! Finns berättelsen om din levnadshistoria här i din blogg? Var? Gott Nytt År!

    1. Mjau, sju hem har jag haft – detta är mitt sjunde. Här tänker jag stanna! Man kan ju säga åtta hem om man räknar Landet, vårt fritidsparadis. Men det hör ju ihop med där jag bor nu liksom! Mjau, jag har nog bara berättat delar av min historia på bloggen, vad jag kan påminna mig. Här är ett tidigt avsnitt: http://metrobloggen.se/wikipedia/att_lara_for_livet/ Det kanske är dags att ta hela storyn någon gång! Gott nytt år till er alla också! NosPuss Wikki

        1. Mjau – jag var bara ett magert darrigt spret när jag kom till matte och husse. Men som nu fått det hjärtebra – och därför vill jag hjälpa andra katter som inte fått samma chans! ♥ TassKram Wikki

  2. Grynets småkissar i magen har inte tittat fram än, men hon förbereder dem genom att slicka sig runt matställena på magen så de skall ha lätt o komma åt o snutta där sedan 🙂 Kattungen Hedda tittar på, hon vet inte än att hon kommer få ett gäng med småsyskon snart…Nyårskram Sara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *