Jag och Nova ska be att få jama GOD JUL till alla


Mjau, det här året har jag mött så många fanTASStiska människor och katter – jag önskar att jag kunde rabbla upp alla här och sända varenda en personligen en stor smaskig JulNosPuss! Men det är inte så lätt, för då skulle jag behöva börja med en lång, mycket lång lista, varpå jag kanske kommer att glömma någon och då blir den personen ledsen… Så därför blir det istället ett globalt MEOWRY CHRISTMAS / GOD MJAUL till er alla!

Så jag kommer bara att särskilt julhylla ”några stycken”, och ni kommer säkert att förstå varför:

1. En underbar jul vill jag önska till ALLA ER som under året stöttat mina hjälpprojekt genom att bjuda på auktioner och Tasserier! Er givmildhet och generositet är beundransvärd! Plus att jag vill varmt tacka ALLA ER som skänkt mig sådant som jag kunnat bjuda ut i dessa auktioner/Tasserier – innerligt tack! ♥

2. En skimrande ljuvlig jul vill jag önska ALLA ER som bidragit till SNUFFE-FONDEN! Tack vare den har vi hjälpt katter vars människor annars inte skulle ha haft råd med deras veterinärvård – och fler kan vi hjälpa helt säkert!

3. En magiskt god jul vill jag sända till ALLA ER som på olika sätt – genom föreningar, katthem eller på egna initaitiv – med aktivt arbete och osjälvisk kraft tar hand om och räddar hemlösa och nödlidande katter av alla slag över hela vårt land! Ni är oumbärliga!

4. En varm och kärleksfull jul vill jag önska till ALLA ER som generöst lämnar ekonomiska bidrag och andra stöd till alla katthjälpare – till katthem, djurskydd och andra katträddare – runtom i vårt land! Ni som finns i alla åldrar, storlekar och modeller, från norr till söder! Ni som svarar på FaceBooks och HitteKatterIFokus nödrop, på katthemmens vädjanden och stoppar i bössor och insamlingar, ni som klappar Sören, som skänker resurser i form av mat, mediciner och annat, och ni som hjälper oss att återskapa nedbrunna katthem – ALLA NI! God Jul!


5. En hisnande glittrande oförglömlig jul vill jag önska ALLA ER bloggvänner, men eller utan egna bloggar, som kommenterar, tipsar, engagerar och entusiasmerar, jamar, fräser, myser, ryter eller skrattar med mig och Nova här på Wikki-bloggen, och hjälper mig att göra den till vad den är! Tack för att ni finns!

6. Och så God Jul
till mina medkatter
Nova och Tanja och
alla mina kära människor!!! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Jag och Nova ska be att få jama GOD JUL till alla”

 1. Vi önskar er självklart en God Jul också. Utan er hade vi äldrig hittat in i den Hemska Hittekattsvärden och inte heller kunnat bidra lite till denna.
  Ni är ovärderliga för oss.
  Nalle, Lasse, Sören o Co

  1. Mjau – ni är också ovärderliga! ♥♥♥ TassKram Wikki
   PS. det finns ju bara en Nalle en Lasse och en enda Sören i er unika kombo! *fniss*

  1. Mjau – jo då, det finns många andra duktiga kissar där ute i världen! Jag är bara en av många. Fast den enda Wikkin! NosPuss Wikki

 2. En God Jul önskar vi er, tvåbeningar och fyrbenta! Vår önskning till Tomtekatten är, att ni på Wikkibloggen skulle bli ”arbetslösa” under nästa år (av den enda orsaken att BEHOVET att rädda kissemissar inte skulle finnas, då). Tur att snälla katter och kattmänniskor kan stötta varandra. Kurr och burr.

  1. Mjau – tänk om det kunde vara så att vi katthjälpare kunde göra oss själva arbetslösa, det vore en härlig dröm! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *