T3 – du har tid till i kväll kl 24!

IMG_6314 img_6318-300x225
Det här och lite till kan du vinna i JulTasseriet T3 om du mailar din anmälan innan midnatt i kväll! Häng med! Ett Tasseri till förmån för Livbojen! Alla som vill kan få vara med – man måste inte vara BloggKatt! *blink*
I morgon sammanställer jag och JuryKatten alla svar och utser vinnaren! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *