I morgon kommer TVÅ nya Tasserier!

Nu blir det spännande – jag kommer att presentera TVÅ nya JulTasserier i morgon! Ett till förmån för Livbojen i Eskilstuna och ett tillägnat Örebro Katthem! Och jättefina saker, bland annat denna söta mössa, fyndad på kyrkloppis på Landet:

Jag måste bara komma på bra tävlingsuppgifter – det var minsann inte lätt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “I morgon kommer TVÅ nya Tasserier!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *