Vår vän Linnsen bloggar!


Mjau vad mys med nya kattvänner i bloggosfären!
Välkommen Linnsen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vår vän Linnsen bloggar!”

  1. Oj, Linnsen tassar och hälsar!

    Allt började bara för att hon skulle bevisa att hon kunde få fler vänner än matte på Catbook! Då sa lillhusse att hon minnsann inte kunde få fler än honom, det var hon ju tvungen överbevisa… Nu har hon 328 vänner, nästan 100 fler än lillhusse. Och hon jamar för varje ny vän: ”titta där har vi ju Tassis från Grekland, honom träffade jag på intercational university” osv… För hon har nästan bara kattkompisar!! 😀 Och så en blogg på det nu…

    Hon börjar bli mallig, vår prinsessa! ♥

    1. Mjau, tur att människor som Linnsens matte finns som kan öpnna dörren till ett kärleksfullt hem! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *