Nya Wikki-visitkort?


Jag har funderat på att göra ny modell på visitkort…
Vad tror ni om det här förslaget? Framsida ovan och baksida nedan:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Nya Wikki-visitkort?”

 1. Åh vilka fina! Man kan inte undgå att se dem!! 😀

  Sitter o försöker få en tid till vet, Lurrvar verkar ha fått nån slags urinstopp… 🙁
  Blir rädd då…

  1. Mjau, Det kan vara urinvägsinfektion, bra att du får iväg honom till veterinär snarast, för det är jätteviktigt att kisseriet fungerar! *håller tassarna hårt*!
   Det ska absolut inte vänta till i morgon – så häng på telefonen nu bara! NosPuss Wikki

  1. Mjau, jag är inte HELT nöjd – de blev lite grälliga… Ska knåpa på en mildare bakgrundsfärg! NosPuss WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *