En film som säger allt

httpv://www.youtube.com/watch?v=y4LGrXXDATc
…eller hur?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En film som säger allt”

  1. Mjaaa,blir verkligen rörd & berörd i själ & ♥ Wikki…
    DEn säger sååå mycket denna film/ Lämnar massa Lyca Till Tassar till Katthemmet,kärlek,värme,nospûssar & mycket mer från Annmi

    Pst!
    Har din vackra givande Banner under mina Länkar….
    * Sträck ut din tass heter den ~ Sätt gärna en tass i min Gästbok om du tassar in framöver ~¨

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *