Åska – kan inte blogga förrän den dragit över…


Nova gillar inte mullret, hon fäller upp värsta burrsvansen och slinker in och gömmer sig under förrådet… Där är det torrt och tryggt! Återkommer när det blixtrar mindre…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Åska – kan inte blogga förrän den dragit över…”

  1. Ingen fara – det drog snabbt förbi… Men idag kommer det också några moln med regnskvättar. Jag tror jag har delfiner *blink* som häckar i pälsen istället för fästingar p g a vätan??! TassKram Wikki

 1. Oj har ni sånt väder, hua! Håll er undan blixtar och dunder! När vi hade åska satt Slumpen på bordet på altanen och tittade på blixtarna sen gick han in och sov i timmar.
  De tre missarna har inte ändrat sig så mycket , funderar på att separera dem från mamman så de små kan tvingas ta kontakt med mig.. Ingen tycks ha plats i hela stan och inte heller utanför 🙁 Jag räknar ner men vet bara inte HUR jag ska klara att inte låta dem leva vidare 🙁
  Kram Jam o Spinn

  1. Mjau man vill ju gärna hjälpa om man kan… Å missarna har varit så kort tid hos dig, det är för tidigt att begära att de ska ha hunnit acklimatisera sig – det kräver nog att de får vara mer i en familj som pysslar mycket med dem… *suckar* TassKram Wikki

   1. Jag kan ju tyvärr inte ha dem inne med hundarna o Slumpen så jag har försökt komma dem nära där de nu är men de är livrädda stackars små 🙁
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *