Lördag på Landet

Idag ska jag få ha alla mina männniskor hos mig och vi ska bara slappa i solskenet!
Ville kom just med frukosten:

Sedan ska jag få behandling för mitt fästingbett… Trots att vi tog bort fästingen direkt i onsdags, så har det börjat svullna under min haka och matte ska dutta på väteperoxidsalva. Usch om jag måste ta antibiotika igen? Blä!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Lördag på Landet”

    1. Mjau, jag har så härligt: Ytterdörren står öppen och jag roar mig med att springa ut och in, in och ut – bara för glädjen i att kunna göra det!!! *svansdans* TassKram Wikki

    1. Burr, det var en ruggig rackare – då hade vi fått kalla in Maine Coon-trupperna för råttbekämpning!?? TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *