Rösta på Lurvas!


Skat-Anns snygging Lurvas von Örontofs är med i en tävling hos Saras Matkasse! Klicka här så kommer du till tävlingssidan och kan rösta! Det går att rösta varje dag till den 30 september!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Rösta på Lurvas!”

    1. Det tycker jag också! Men oj vad många fina bilder det fanns i den tävlingen! Kurr! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *