En enkel film om TNR

Jag önskar att alla som tror att avskjutning av en kattkoloni är en lösning på problemet med för många katter tog sig tid att se den här filmen och att läsa de rön som numera finns kring hur en väl skött grupp TNR-katter fungerar:
httpv://www.youtube.com/watch?v=BxuhXQNgYs4&feature=player_embedded
Göteborgs katthjälp har mycket bra information om TNR på sin hemsida och där finns också en broschyr att ladda hem. Läs den! Och sprid information om varför TNR kan vara ett bra sätt att hjälpa katter i kolonier, så att de kan få leva!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “En enkel film om TNR”

  1. En mycket gripande film full av viktig info… bäst är förstås att ge alla kolonikatterna hem och trygghet inomhus, men i brist på det får vi i alla fall ta hand om katterna i kolonin. Som de säger i filmen: det var vi människor som ställde till det från början, så det är upp till oss att rätta till problemet på ett humant sätt!

    Kram från sr. Carina, klosterkatternas matte.

    1. Mjau, och om alla kattägare bara tog sitt ansvar, så skulle det bli mycket bättre… Suck.
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *