Går det att göra en Wikki?

Katten Tijger gick att göra som gosedjur eller ”pluschie” alltså mjukis:

Att bli lite avundsjuk är ju inte svårt?!

Undrar just hur  JAG skulle se ut i mjukis-format?
Som röda Fjodor fast lite knubbigare? Och med gula ögon… Det är holländska Luna som gör alla dessa personliga lookalike-katter. Mellan 50 och 100 Euro kostar det att få sin katt avbildad och då är det cirka 1-2 veckors arbete med den, beroende på hur mycket prickar eller ränder som ska knåpas dit! Och hon har vid det här laget gjort 470 stycken! Det ni!!!
Här är fina Poes:

Jag är verkligen imponerad av tassfärdigheten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Går det att göra en Wikki?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *