Sommarens längsta dag…

Passa på att njuta av den!

Här kommer några bilder på barn och katter, som utan mer ord säger något om hur små hjärtan också kan längta efter katt?!


Ser ni pojkens ögon? Titta igen:

Genom katthemmets nätfönster kikar han in, pojken som är på helgbesök hos sin pappa, som bor intill. Och jag känner en aning om att en vacker dag kommer den här pojken att ha vuxit lite, men fortfarande längta efter en egen katt – och han kommer att finna den! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Sommarens längsta dag…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *