Vithakas små väntar på hjälp!


Mitt i smultronblommen sitter de, ett par svarta pälstussar… Det är Vithakas ungar som vi hoppas snart ska vara infångade av Östgötakatterna tillsammans med sin mamma.

Vil du veta mer, kika på Malins blogg Östgötakatterna, som handlar om ett fantastiskt projekt med hjälp i en kattkoloni. Det är ett stort arbete som Malin gör och jag hoppas det finns någon som vill räcka ut Tassen och hjälpa till – kanske med att vara stödhem eller adoptera en vacker svart eller svartvit kolonikatt?! Vännerna Max och Måns kan stå som bevis för hur lyckad en sådan adoption kan bli!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *