Väderkatten


Jag har just kommit på att vi katter är perfekta barometrar och/eller meteorologer! Matte/husse behöver bara känna på pälsen:

  • Blöt katt – det regnar
  • Vit kall katt – det snöar
  • Torr varm katt – solen skiner
  • Rufsig katt – det blåser

Svårare än så är det inte!

Men Snälla VäderKatten, fixa solsken till vårt loppis på lördag är du snäll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Väderkatten”

  1. Men jag vill ju liksom veta vädret innan jag går ut, just för att slippa blött i pälsen. Så jag tycker vi gör om den där barometern så att vi katter känner på våra människor vad det är för väder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *