Cosmina är INTE blå

En mycket mycket speciell katt, det skulle jag vilja kalla Cosmina! Hon är något av det pratigaste i kattväg som jag träffat på – och därtill den bestämdaste! Lyssnar man inte på vad hon säger, så talar hon om med tassen också!

Förut var Cosmina på katthemmet i Örebro, men eftersom hon gärna vill vara ensamkatt, så kan ni ju förstå att hon inte trivdes! Så här sitter hon i husses famn och beklagar sin lott!

Och det var då det hände: Cosmina blev BLÅ!!! Hon blev faktiskt helt neonblå!!! Päls och svans blå-skimrade och ni kan tro att det var så fanTASStiskt vackert!

Ja, nu var det ju bara ljuset från fönstret som spelade oss ett spratt – så vida inte Cosmina är en kameleontkatt…. och byter färg när hon vill? 

Cosminas semilånghåriga päls har färgen svartsmoke egentligen.

Och nu har hon fått flytta till ett jourhem där hon trivs betydligt mycket bättre. Dock längtar hon efter ett eget hem med en förstående familj som har tid med mycket kel och samtal. Cosmina är hundvan och en riktig charmkatt! (Fråga husse, han blev charmad!) Och Cosmina – mjau, hon säger bara: SE MIG! TA HEM MIG!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Cosmina är INTE blå”

  1. Här har vi en Snurrebuss som också blir vansinnig om man inte lyssnar till hans jamande. Men han talar inte bara med tassen utan bits i knävecken också= lämna mig inte. Det gör vi naturligtvis inte. Han har blivit stor och småfet och fått en massa mer päls sen han flyttade in typ Shimmer. FAST HAN ÄR FORTFARANDE EN HULIGAN
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *