Å nej kattmamma Majtas är sjuk…

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Det bär iväg till Strömsholm med lilla Majtas nu, direkt i kväll… Hon har kräkts mycket och verkar ha väldigt ont någonstans.

Hjälp är på väg med mjölkersättning till småmissarna under tiden, så hjälp mig hålla tassarna för Majtas allt som går!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Å nej kattmamma Majtas är sjuk…”

  1. *buffar på Majtas* Mjau, kämpa nu lilla tösen och tänk på dina små som behöver sin mamma… *sniff*
   TassKram Wikki

  1. Tack snälla! Burr att vara sjuk och behöva åka så långt. Men tur att regiondjursjukhuset finns!
   NosPuss Wikki

 1. Vi håller alla tassar, tummar, tår och svansar för att lilla Majtas skall bli bättre! Skickar även över massor av kurrterapi och spinnhealing!
  *nosbuffar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *