Det är något visst med katter och staket…

Här kommer ett litet bildcollage:
Vilka blafftassar den här snyggingen har?! *spinner*
Och en vacker katt på ett ruffigt staket blir skön kontrast!

Ibland kan staketet i sig själv vara kattigt!

Ännu en hunk till katt! *fniss*

Kunde ha varit en Sörpingskatt på jakt?!?

Som sagt, det är något visst…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Det är något visst med katter och staket…”

 1. Vilka härliga bilder !
  Har inte provat på staketbalansering eftersom här inte finns några balansvänliga sådana i min närhet. Men det finns en gammal gärdsgård som det går finemang att spatsera på om inte grannens förbenade skällis är ute !

  1. Mjau, skällisar är ju ett problem om de vaktar ”sin sida” av staketet! *suck*
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, visst är det ljuvligt att drömma sådana drömmar! *kurr somnar om*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *