Grattis Nalle! Hipp hipp hurrjam!

♥♥♥♥ N A L L E ! ♥♥♥♥

Mjau, jag har hört sägas att du fyller år idag! Jag har ingen aning om det stämmer eller ej, om det är fel så har jag förståss gjort bort mig, men so what – det bjuder jag på i så fall! Men har jag rätt så vill jag ju KRAMA DEJ och KATTULERA DEJ och så tar jag i och jamar det mesta jag kan: ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR DEJ!

Tack Nalle för alla gåvor – din generositet och smittande glädje är gränslös, och jag är innerligt tacksam! Du är kattvärldens goda marknads-fé!
Tack Nalle för alla glada mail, kommentarer och SMS – du har en makalös förmåga att hitta på roligheter!
Tack Nalle för en lustig katt- och bloggvänskap, som ingen av oss i Wikki Crew vill vara utan!
Tack Nalle, för att du är så ständigt optimistisk, glad och godmodigt sann! Vi beundrar din envisa livsglädje och ditt finurliga kreativa fixande!
Slå dina höga klackar (Deichmanns va?! *fniss*) i taket och skål i skarp skumpa! *kurr*

(Jag kloade en halvtimme för att ladda upp en snygg bild men det funkar inte förrän nu! *suck*)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Grattis Nalle! Hipp hipp hurrjam!”

  1. Tack snälla. Jodå Kungen o jag firar födelsedag samtidigt och stolpar runt på Deichmansklackar gör vi ännu trots den höga åldern.

    Kramisar Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *