Vi vaktar Landet!

Nu ska matte och husse åka till mattes mormor en stund. Och Nova och jag ska sova dag. Vi har ju varit i farten sedan tidigt i morse…
Nova kan gå ute och se lika cool ut som Max och Måns! Dock utan orm…
Vi har inspekterat en hel del konstiga hål! Det här trädet ser läskigt ut, men är snällt!
Och så har jag *fniss* fångat mitt senaste rådjur:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vi vaktar Landet!”

 1. Bra med snälla träd. Och visst ser ni lika coola ut som Max och Måns fast ni inte har några ormar i munnen. Om jag ska vara uppriktig tycker jag att katter passar bättre utan ormar i munnen, fast det är ju en smaksak förstås. Fin rådjur du har nedlagt också.

  1. Mjau, men vi skulleju inte ha något emot att nedlägga lite möss också! Närmast här kring huset har ju Landetkatterna städat rent, och vi vågar inte gå så jättelångt bort… Men jag var väldigt nära att fånga en pilfink idag! *smask* Men bara nära…
   NosPuss Wikki

 2. Ååå, så härligt ni har det på landet! Så underbart att få ströva omkring på egen tass och undersöka alla spännande dofter och tillhåll. Inte undra på att du stämde upp en Wikki-serenad när bilen åkte sista biten. Kurr och burr.

  1. Mjau, men kl 21 på kvällen är det att tassa in för alla katter och slå sig till ro för natten. Då får stadskatter bli innemissar. Och det är lika så bra – man ska respektera den ”vilda naturen” utanför!
   TassKram Wikki

  1. Mjau, rådjuret var lite ”stenat” så det var därför jag fick chansen…. *fniss* Det är en av trädgårdens bästa utkiksplatser faktiskt, som alla katter gillar!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *