Tack för alla fina PåskKort!

Mjau, jag ska försöka visa dem allihop:
Katterna Strindberg, Frida och Siri samt husse har skickat detta! Stiligt eller hur?!
Jag får väldigt dåligt samvete att jag inte Tassat ett eget PåskKort och skickat till alla… Suck… Måste nog be Matte att åtgärda det på nåt sätt?!

Men nu ska jag njuta av solskenet ett tag igen… Alldeles lös och fri ute i gräset!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tack för alla fina PåskKort!”

  1. Kära söta lilla Wikki – inte behöver du skämmas över något. Du som gör så oerhört mycket för oss alla! Passa på att njuta medan du är på landet! Vi tycker om dig precis som du är. Glad fortsatt påsk – och vår – och hälsa till dina mattar.

    Tass från oss alla klosterkatter – ja, och från mattarna med såklart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *