Knas igen…

Eftersom matte var så trött efter jobbet igår så hade jag planerat sovmorgon idag. Vilket betyder att jag har vaknat just nu. Men jag hade planerat och skrivit ett blogginlägg som skulle ha kommit upp vid midnatt och ett som skulle presenteras kl 8 – och de är borta!!!
bikecat1
Suck… Och grått är det idag. Jag som drömde om en dag i solen…

Nå jam, jag börjar om på nytt, ska bara inventera matskålen först!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Knas igen…”

    1. Fniss! Vi gör vad vi kan för att förgylla tillvaron! Visst är det härligt med katter med fart! NosPuss Wikki

  1. Det är ju din mattes kompis. Skat-Ann på kullen.
    Hon skulle önska att hennes Lurvas kunde åka med ut på Triken

    1. Jag skulle inte ha nåt emot en tur om det bara inte smattrade och lät så förjamat! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *