Skuggkattävlingen

Ställningen är följande:

linnsen1 1. Linnsen: 4 röster

puma2 2. Puma: 1 röst

maxmns2 3. Max & Måns: 10 röster
yatzy 4. Yatzy: 3 röster
sren9 5. Sören: 1 röst

6. Jag själv som ej deltar i röstningen!

meja 7. Meja: 1 röst
frida2 8. Frida: 3 röster
roxy1 9. Roxy: 3 röster

Varje person som vill rösta kan göra det EN gång och lämna sin röst i en kommentar – och eftersom jag varit fullt upptagen med att vänja mig vid min nya pälsbrist så har jag ju inte haft tid att puffa för omröstningen som jag borde! Förlåt! Därför UTÖKAR jag röstningstiden med ett dygn till i morgon fredag kl 12! Det går alltså att rösta ända till i morgon!

Och jag kommer att uppdatera eventuella tillkommande röster lite tydligare så fort de kommer in!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

63 reaktioner till “Skuggkattävlingen”

 1. Hoppas vi kan rösta i den här kommentaren? Vi vill egentligen rösta på ALLA bidrag, men det får vi väl inte, så vår röst faller på…. hmmm…. *klura*

  Yatzy!!!

  För att det ser ut som om det är en helt annan katt på skuggan

 2. Här kommer rösten från den nordligaste(tror jag)jurygruppen! Vi lägger vår röst på bild nr. 3, Max och Måns. Vi tycker att alla bilderna är jättefina men om vi nu måste välja så…blir Max och Måns med hjärtat emellan sig!
  Jamande röster från Fjutten, PellePlutt, Minus och Michelina.

 3. Då kommer jurybedömningen från det Sydostligaste hörnet av Sverige här. Sören tycker Max o Måns för att det kunde lika gärna varit Polarn och Han om dom varit lite mer kompisar vill säga.Annars gillade han ju Pumas svansföring oxå.
  Så Max o Måns alltså.
  Nalle

 4. Jag röstar på Frida nr.8, då den bilden utmärker sig genom att vara”thinking out of the box”. Självklart vill jag vinna en egotavla av mig själv, ska klura ut något kattnurligt att skriva på den om jag vinner;)
  Så en röst ifrån Stockholms östra utpost är nu tassad.

  1. Mjau, Frida är en finurlig katt som gjort ett gåtfullt tema på sin bild! Tack för rösten! NosPuss Wikki PS. Det är ju Frida som får tavlan om hon vinner omröstningen! DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *