Kallt ute utan päls

ute_naken
…men ut ville jag i alla fall. En kort stund åtminstone! Efter att man varit sövd och mått illa, så är det gott med lite riktigt grönt nyuppkommet Landet-gräs!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

35 reaktioner till “Kallt ute utan päls”

    1. Mjau, ungefär! Och så hittade Stora matte en kräk under gästsängen som husse sover i, och när hon skulle häva sig ner och torka bort den, så kraschade hela sängsidan, och sängen rasade ihop. Så nu har husses bädd inga ben… Ser jätteroligt ut! *fniss* NosPuss Wikki

  1. Vi tycker att du är söt så här också men lite kallt måste det vara!Tänk att du är så mörk över ryggen, trodde det mesta var vitt! Men detta måste betyda mer gos så att du får mer värme. Nosbuff

    1. Mjau, i natt sov jag t o m under mattes täcke emellanåt! Och idag ligger jag i solgasset på köksbordet! Mysigt faktiskt! Jag är verkligen en solkatt! TassKram Wikki

  2. Men stackars lilla Snutteruskan, utan kläder så här på vårvinterkanten. Det är faktiskt så att man ska svettas in våren och frysa sig in i hösten för att hålla sig frisk, så det var lite tidig avklädning :))

    1. Men tyvärr nödvändig – matte hade verkligen försökt hålla mig tovfri, men så här på våren när underpälsen släpper så filtar min ragg ihop sig alldeles hemskt… Nu slipper jag det! NosPuss Wikki

    1. Mjusch ja, myyycket tovor! Och världens hår-ömmaste Wikki! *suck* Men nu är det lättvättat! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *