Reklamerad katt

*fniss* Tur att jag med mitt bitchiga humör inte blivit reklamerad för länge sedan….
angry_rag
Flera tidningar berättar om en ragdollkatt, som kostat 7 000 kr i inköp, har blivit ett ärende för ARN, Allmänna Reklamationsnämnden, då köparen vill återlämna den ilskna katten som rivits och bitits, och ha pengarna tillbaka.

Uppfödaren ansåg att katten var ”en spinnmaskin” och vägrade, men i ARN fick köparen rätt.

Jag kan inte hjälpa att jag undrar hur det står till med säljaren – jag hade då omedelbart tagit tillbaka katten om den varit min och med dessa humöryttringar visat sig inte trivas med sin köpare… För KATTENS skull! Annars kan det bli så här:

https://youtu.be/op49pzojnlk

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

20 reaktioner till “Reklamerad katt”

  1. Alltså injamar helt klart med att uppfödaren skulle ta tillbaka kissen. Det kanske var något med kemin som inte stämde.

    Tror att de flesta som är seriösa hade tagit tillbaka köpet utan knot.

    1. Mjau det är ju trots allt katten man ska tänka på i 1a hand – i alla fall som jag ser det! *suck* tassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *