Yatzys pumpa

Förra årets Halloween hade Yatzy en så här häftig pumpa:
yatzys_pumpa
Vad har ni övriga kissar för Halloweenbus för er?
tunkatt1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Yatzys pumpa”

  1. Mjau, vilken fin pumpa, fast den pälsklädde går ju inte av för hackor heller…
    Här blir det inte mycket firande för matte har åkt på en ilsken förkylning och är ganska MISSmodig just nu 🙂 Men hon hälsar att hon blev jätteglad för brevet och att hon ska ta in det på bloggen – med noggrant utvalda bilder förstås – så fort hon bara kan.
    Önskar er en härlig Halloween med riktigt klös!

  2. hihi…får se om hon gillar årets pumpa lika mycket 🙂 Ska skära ut ansikte i den imorgon och sätta ut den utanför dörren lagom till aftonen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *