Bloggkrångel nästan hela dagen…

fel_p_w
Så fort jag försökte skriva ett inlägg så blev det så här!

Jag gör ett nytt försök i morgon igen, nu vilar nosen redan på tassen…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Bloggkrångel nästan hela dagen…”

  1. Det var nog hela metrobloggen som hade problem för man kunde inte ens gå in o titta på de gamla inläggen här. Skönt att det funkar så man kan få sin dagliga tass 🙂

  2. Åh vi kom inte in på bloggen alls igår : ( Det måste ha varit mycket krångel : ) Igår hälsade våra människor på andra missar och kelad. Vi var hemma, det gick bra ändå.

    Skönt att vi kan komma in idag!

    NosPuss Sven och Signe

    1. Hela Metrobloggen har varit knasig, inte bara min. Ledsamt och trist när det finns så mycket att skriva och berätta! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *