Jag bara gråter och gråter….

Tänk att lyckotårar kan kännas så underbara!??! Titta här:

golvvarme
Det här är ytan för nya katthemmet Kompis! Visst är det otroligt?!! Så vackert som bara ett blivande katthem och en nyfödd kattunge kan vara…. *snyft snörvel leende sniff* Här syns slingorna för golvvärmen – kan ni fatta, hittekatterna ska få GOLVvärme!!! – och armeringen för grundplattan, som ska gjutas i den här grundformen. Titta vad stort det blir! Sonny och Maritha står på varsin sida och begrundar verket.
katthemmetb2

Hur skönt ska då inte detta  kännas för dem? Tänk att få lämna minnena av den fruktansvärda nyårsdagen bakom sig, och se detta växa fram i vårsolen?

Och alla ni katter och kattvänner som lämnat och fortfarande lämnar bidrag, ni kan stolta höja era svansar och med klar röst jama ”Jag har hjälpt till med det här katthemmet!” – för ni har gjort en fanKATTastisk insats! *mer glada nostårar*

För den som vill fortsätta bidra med hjälp är postgironumret till katthemmet Kompis konto: 35 74 82-9. Och tack för allt ni hittills gett!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jag bara gråter och gråter….”

  1. Fort går det också! Här ser vi verkligen vad både stort och smått betyder, alla är viktiga! Nosbuff

  2. Det är fantastiskt, eeh, fankattiskt att se framstegen för Kompis och dess ”invånare” fyrbeningar som tvåbeningar =^:^=.

    Vi minns de som inte klarade sig undan det förfärligt tragiska som inträffade och hoppas fortfarande att någon av de saknade ska komma tillbaka till kompisarna på Kompis…

    Tasskram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *