Behöver du peruk?

Nu finns den ultimata peruken: Kitty Wig!
blue
Tycker du att pälsen inte räcker till? Du kan fylla ut den med peruken Electric Blue, Pink Passion eller Silver Fox! Levereras i en söt liten väska och förändrar din profil… Eller?
baconcard
Om inte annat så verkar det hända saker när man bär peruk??! Kitty Wigs har t o m resulterat i en bok:
kwbookcoverlg
För bara 25 $ är en spännande peruk din… Fast jag är nog rädd att en Kitty Wig på mig skulle ganska raskt förvandlas till en oigenkännlig trasselboll?!
pink1 silver1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Behöver du peruk?”

 1. Milda morrhår! Inte en chans att jag skulle sätta på mig en sån där. Det är ju bara tjejer som har ju. *fnys* Förresten räcker det mer än väl med den där dumma tomteluvan husse alltid trär på mig vid jul. *dubbel fnysning*

 2. Milda morrhår! Inte en chans att jag skulle sätta på mig en sån där. Det är ju bara tjejer som har ju. *fnys* Förresten räcker det mer än väl med den där dumma tomteluvan husse alltid trär på mig vid jul. *dubbel fnysning*

 3. Säger som Sippo – aldrig i livet att någon får på mig en sådan där! Jag HATAR att bli utklädd och accepterar inte ens att bära tröja… *ryser* Fast, Sippo, jag är tjej och jag skulle aldrig någonsin bära något annat än min egen päls – den är vacker nog!

  Tass från Imma, abbemissa.

  1. Mjau, egen päls är bäst! Men Imma, det finns ju många rexar som tycker att det är riktigt skönt med en varmtröja!?? Är det inte en vanesak?
   NosPuss Wikki

 4. Haha, ja vad gör man inte för att tjäna en slant:) Men Slumpen får INTE en egen peruk.. han är sötast som han är..
  Kram Jam o Spinn

  1. Egen päls är bara bäääääääääst! Och jag delar med mig av min! Usch igår var det tovklippning igen, jag grät väldigt. Nu ser mina kattliga kalsonger väldigt knäppa ut…. *suck*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *