Slumpens lillmatte rockar!

Yes jag svansdansar, vilken cool lillmatte Emma som vår missevän Slumpen har, hör hur hon rockar loss:

https://youtu.be/RTJ4dcP7U5s

Å vilken röst du har, Emma! Får vi – Nova, jag Wikki, matte, husse och Stora matte – vara dina kattgroupies och vara med i VIP-logen när du blir världsberömd star med din sköna röst!!!???? Wow vad det svänger härligt!!! NosPussa hela bandet från mej!!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Slumpens lillmatte rockar!”

  1. Hihi, klart det ska finnas en katt-grupiegrupp:)
    Snart kommer balladen på skiva (också en demo) den ser jag fram mot för det är ju inte direkt en smäktande ballad som man kan ana.. rocken sitter i märgen , haha
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *