Puh, nu har alla gäster åkt

…och Nova vågar sig fram igen! Med henne ser man ett typexempel på katt som ”skulle kunna” klassas som superskygg… När det dyker upp gäster som inte är hos oss så ofta, så försvinner hon till en säker plats längst in under sängen. Tänk vad lätt det skulle kunna missförstås!

Den ”normala” Nova är en kelsjuk, lekfull och lycklig katt med massor av kärlek i pälsen… Hon springer frimodigt överallt i lägenheten, eller ute när vi är på landet (Det är långt från farliga vägar och sådant) beter hon sig som en trygg utekatt. De av mattes och husses kompisar som kommer ofta och länge, dem ligger hon gärna i knäet på och stjäl uppmärksamhet. Men framför allt är hon katten som följer husse som en skugga. Favorithobbyn är matlagning:
nytt_b
Så nu gör vi lite nattfika!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Puh, nu har alla gäster åkt”

 1. Vi gör faktiskt lika dan´t som Nova, fast nosar lite kvickt om det inte låter för mycket. Man vill ju veta vad det är för typer innan man kommer fram. Nosbuff

  1. Fast idag smög sig Nova fram en stund – hon var tvungen att passera alla för att gå på lådan… *fniss*
   TassKram Wikki

 2. Ja brukar sätta mig på hallbordet och låta gästerna komma och hälsa på mig. Tar en ordentlig sniff innan de godkänns att klappa mig. De händer att ja inte gillar någon och då vänder ja rumpan till och går min väg. Men nej… skygg kan ja nog inte säga att ja e. De borde man kanske vara i vissa lägen.. för säkerhetsskull menar ja.

 3. Kära Wikki

  Vill du vara snäll och jama ett STORT GRATTIS till Mirjam och önska henne lycka till i livet!
  Födelsedagar ska vara trevliga dagar och om man kan få dem att räcka i flera trevliga dagar, dess bättre.

  Hurrjam för Mirjam!

 4. Sixten är precis som Nova, han springer till dörren och försvinner ut så fort han förstår att det är gäster på väg. Jag är lite modigare, men ingen får klappa mig om jag inte vill. Faktiskt så fyllde även Sixten år igår, men han var inte hemma förrän sent på kvällen, det är en ovana han börjat med. Han försvinner iväg till en unkenluktande dyna någonstans där han tillbringar sin tid(allt från några timmar till hela dagar) och sen kommer han hem och äter ibland, Matte är lite orolig för han ser lite hängig ut. Men nog av tråkighter, gratta din Matte från oss.

  1. Hoppas att han mår bra? Kanske har han lite vårkänslor? Nu när det är snö så får din matte ge sig ut och spåra honom vart han tar vägen/kommer ifrån?
   Matte tackar för grattiset!
   NosPuss Wikki

 5. Hur kunde vi missa mattes födelsedag? Stort hurra till Mirjam från hela vår familj!!! Hon leve hipp hipp hurra!

  Stora Tass kramar via Wikki från Signe och Sven + matte + lillmatte : )

  P.S. Vilken härlig husse Nova har! Så roligt att hon får hjälpa till.

 6. jag är nog oxå klassad som skygg, visar mig aldrig för utomboende här, litar bara på matte o husse, om nån vill se mig tar matte fram ett foto
  berättar Pompom
  men grattis Miriam lite försenat

  1. Men vad för slags katt man är med sin alldeles egna människa kan vara en stor hemlighet mellan just dig och den människan. Stora matte berättar om en bekant som hon känt i några år och som har tre katter, men hon har bara sett en…
   TassKram Wikki
   PS Matte tackar för grattiset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *