Presentkort till matte

Ni har ju sett det redan förut, jag hittade på det i november, men det fungerar ju nu också:

presentkort12

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Presentkort till matte”

 1. Vilken bra idé, att inte jag har kommit på den och matte som fyller år idag. Få se om jag kan få ihop en hårboll åt henne. Så hon kan virka ännu en mössa:-)

  Sangi

 2. Du är ju allt för gullig. Tänk så glad din människa blir när hon får en helt egen kattpäls. Dessutom så är ju halva nöjet att få bygga ihop den själv.

 3. Hihihihi! Den hade vi miss-at! Vi ska spara detta presentkort och ge till husse när han fyller år. Han brukar nämligen jaga katthår på golvet OCH på sina tröjor och inte vara HELT nöjd med päls som inte sitter fast på oss!Fniss!

 4. fnissjam….Matte fick ju ett sånt, tack vare dig Wikki! Gissa om hon skrattade!

  Nu fäller ju inte jag så mycket, konstigt nog eftersom jag har päls så det råcker..men en liten boll finns under husses säng! fnissjam igen….

  NosPussar

  Indra

  p.s Bastian fäller inte alls…han håller kvar sin kortkorta tjockpäls

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *