Cat Corner – ett litet sött kattspel

spel

Cat Corner är ett gulligt lättsamt spel där det gäller att göra en ruta med så många katter som möjligt men regeln är att hörnkatterna ska ha samma färg. Man får dra rutan över redan markerade katter… Jag kom till nivå 4 på första försöket, hur går det för dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Cat Corner – ett litet sött kattspel”

  1. Jag har läst att många katter fattar litter kwitter jättesnabbt! Fast att vissa glömmer åt vilket håll de ska sitta… Slumpen är ju en smart katt, så han fixar det nog. NosPuss Wikki

  1. All text som är röd på min blogg är länkar, så klicka på röda texten Cat Corner så kommer du dit!
   NosPuss Wikki

  1. Men kan ju köra den där testversionen så mycket man vill – det är ungefär lagom nivå för mig! *kattleende*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *