Ska vi höja ribban till 500 000 kr?

kompis1

Utöver den stora äran att bli omnämnd som ”länkvän” på katthemmet Kompis sida  hittar jag den glädjande nya siffran för insamlingen:

2 4 3   2 5 9 kr

…men jag tror att ungefär lika mycket till kan behövas för att lyfta taket på plats på ett nytt katthem! Så jag tänker knåpa vidare med hjälp, både hit och till ”mitt” katthem här i Örebro!

I kväll är det öppet hus som vanligt på Sockengatan 5 i Örebro och du kan träffa t ex:
ontry
Ontry, cirka 10 år gammal sliten kille, vit med röda fläckar och blå ögon, som gått ute länge. Kelig men lite försiktig. Kan du ge honom en vacker och rofylld pension? Eller Pietro ungefär 3 år också en röd prins:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Ska vi höja ribban till 500 000 kr?”

 1. Åh Wikki jag skulle vilja ha en tilltuffsad Ontry men tror inte att Sven skulle klara det : ( Pietro så vacker! Hans öra ser ut som min gamla katt Mats. Hoppas det kommer mer pengar till ALLA katthem! TassKram från Agnes själv (denna gången : )

 2. Önskar vi kunde vara fler här hemma..
  Vad bra att du är länkkompis på Kompis!
  Du har fått en award av oss också, det gick liksom inte att undvika, vet att att du har fått flera. Nosbuff

 3. Vet du, Wikki – stackars Jussi som fick tassarna brända har blivit så pigg att han fräser åt Maritha! Det skriver hon i Sippos blogg, läste det nyss… matte är SÅ LYCKLIG, för hennes hjärta blöder verkligen för Jussi och hon hade velat hämta honom bums, men jag har sagt ifrån – inte fler katter nu! Vi måste istället arbeta som du säger, med att påverka folks kattityder, samla pengar o.s.v. Samt be för alla olyckliga missar i världen!

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Jag gjorde som Sippo, tog mig friheten att kopiera din text som lille Elvis och la in i min (vår) blogg… hoppas det var okay? Matte funderar på att ta reda på om det finns en affär i Bredaryd, för då kan man ringa dit och be dem sätta upp en efterlysningsaffisch… DS.

 4. Vilka underbara grabbar! Vilken charm och vilka personligheter. Jag kan inte tänka mig något finare…
  Stor kram! Fjutten hälsar, han har slocknat för ikväll!:)

  1. Var på kattutställning idag som Nerk hade på Conventum – alla toppkatterna i huskattklassen var hittekatter från Örebro katthem… det ÄR fina katter! =^:^=
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *