I kväll tänder vi ett ljus

_681

Och alla ni katter och kattvänner, samlas vid ljuset här med Nova och mig och var med i denna Kattbön:

prayingkaguraptiibyphotocap2b

Stora SkaparKatt, Du som håller Din Starka Tass över oss alla!

Bädda i kväll med din mjuka varma Svans kring alla de Katter och Människor som drabbades av branden på katthemmet Kompis! Ta i Din Famn de som miste livet, trösta dem och ge dem en Evig LekPlats på Dina Ängar i KattHimlen!

Låt dem som flytt levande undan elden hitta tillbaka till Tryggheten hos Sonny och Maritha! Led deras Tassar hem! I synnerhet, SkaparKatten, vaka också över just Sonny och Maritha – mildra deras tunga sorg, lindra oron och låt deras Hopp växa… Spinn extra mycket för dem!

Ge Tröst och NosBuffar också till alla Katthemmet Kompis hängivna medarbetare och vänner, och ge dem all hjälp de behöver, fortfarande i denna stund! Låt alla dem, som arbetar nu dygnet runt med all sin goda energi och vilja för att hjälpa och stödja, känna den tysta men Eviga Tacksamheten från alla oss katter som får och som kommer att få deras omsorg! Ge dem förtröstan!

Spinn för dem som gråter och var hos dem som ännu lider!
Spinn helande och läkning för dem som är skadade!
Spinn lugn och ro för dem som bär på hemska minnen!
Rör med Din Svala Nos vid deras hjärtan, så de får Frid!

Se mitt lilla ljus som brinner för Dig! Tack, SkaparKatten!

sleepyangelbycarefulwhatyawishfor

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “I kväll tänder vi ett ljus”

 1. Vilken vacker bön, hoppas att alla katter i nöd hör den. Vi tycker väldans synd om de katter som miste hemmet och vi har hjälpt till så gott vi förmår. Många bäckar små bilder stor å, säger våran matte och torkar bort något blankt från sina ögon.

  Hoppas att det löser sig och att de får ihop nog med pengar för att bygga upp katthemmet igen.

  Taxkramisar.

  1. Och hoppas att ni inte fryser om tassarna och magen! Jag läste i Pias kolumn om någon bra olja som man kunde slicka i sig så fick man fina köldtåliga trampdynor…
   NosPuss Wikki

  1. Tack vännen! *buff*
   Jag kanske kan ställa upp då i Let’s dance som coycat för Marcus Birro?
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *