Heta kulor…

Vi steker framför brasan…

lolfunnypicturescatroastsbyfire
*fnissar*

Nya året måste starta med ett leende eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Heta kulor…”

  1. Första januari 2010
    Tack för besöket! Visst är jag stolt över min lille tvåbenta bror. Tack för att Du frågar!
    Gott Nytt År!
    Med mjuk tass
    Sara Katt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *