Det känns lika konstigt varje gång

kalnd
Varje nyårsdag känns det likadant: Den där egendomliga känslan av förändring när man tar ned förra årets almanacka från väggen, och viker upp det första bladet på den nya månadskalendern…

Vad skall det här året komma att innehålla? Vilka sorger, vilka glädjeämnen? Vilka skratt, vilka tårar? Vilka drömmar? Vilka möten, vilka skilsmässor? Alltid kommer något nytt och man lämnar något annat bakom sig, glömmer eller gömmer.

ryt

Välkommen, nya år, öppet och nyfiket som en nyfödd kattunge!

Jag ska hålla dig i mina tassar och vårda dig ömt. Jag ska ta emot varje ny dag med glädje och göra det bästa av den, det lovar jag!

            Din Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Det känns lika konstigt varje gång”

 1. PRECIS SÅ känner jag det också! Jag älskar nyårsaftnar, men avskyr att december övergår i januari… inget ont i januari som månad, men inget annat månadsskifte känns så ödesdigert. För att inte tala om att man skall lära sig skriva ”2010” när man precis lärt sig ”2009”… *suckar*

  Nå, en fördel finns ju: de nya kalendrarna är fulla med vackra missar! Och den Wikki skickade oss hänger här i biblioteket, väl synlig… tusen tack för den!

  Nospussar från sr. Carina, klosterkatternas matte, som önskar er alla ett riktigt gott nytt år!

  1. Det här årsskiftet drog verkligen in med mer än väntat… Puh! *suckar*
   Glad att min lilla kalender kunde vara till ögonfröjd!
   NosPus Wikki

 2. Gott Nytt år älskade Wikki till dig och hela din familj! Varma hälsningar från Signe och Sven med matte Agnes och lillmatte Selma ; )

  P.s. 2010 blir ett toppenår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *