TomteKattens gåva till Gizmo

anluorkerstdoodle1
”Ho hum mjao hum!” trallade TomteKatten som damp ned på katthemmet i Kälby utanför Eskilstuna… ”Finns det någon snäll Gizmo här? Jag har ett hempaket till en katt som heter så!”

_30

I fönstret satt en vacker kattpojke i svart kostym och kisade artigt med ögonen mot TomteKatten. Det var Gizmo. Han är en mycket speciell katt med märkligt ”avklippta öron” – vad som hänt med dem är hans egen hemlighet. Översta tipparna fattas på båda öronen – inte fransigt slagsmålstrasiga som på en revirhävdande hanne eller småflikar borta som när de förfrusit, utan spikrakt ”bortklippt/skuret”. Varför är en gåta som han inte tänker ge svaret på.

”Är det verkligen min tur nu? Tack snälla TomteKatten!” spann han. Snart fick alla på Djurskyddets katthem lyckliga buffar av Gizmo, när han förstod att det fanns ett hem med en äldre man som ville ha kattsällskap!
_32
Gizmo visade tydligt hur mycket han längtade efter att få träffa sin blivande husse att han gjorde paket av sig själv, genom att krypa in i Stora mattes vinterjacka: ”Kan vi inte åka dit genast, nu?! Jag längtar så!!!” …men nu kan lyckokatten Gizmo räkna timmarna och sedan öppna sin julklapp…
_33
…så han fördriver tiden med att läsa lite på min blogg!

Lycka till i ditt nya hem, Gizmo!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “TomteKattens gåva till Gizmo”

 1. God Jul Wikki
  önskar Oskar i Västerås
  Min matte önskar också God Jul och säger
  att hon tycker så mycket om din blogg
  Hon läser den varje dag.

  1. Hej Oskar och Karin i Västerås, vad kul att ni tycker om min blogg… Jag blir så rörd när någon skriver det – *torkar ögat med tassen*
   NosPuss Wikki

 2. Nu blev vi RIKTIGT glada. En så fin julklapp för Gizmo att få en egen människa. För att inte tala om vilken högvinst den snälle mannen får -en alldeles egen mjuk och spinnande mysfabrik. *Glada kurr*

  1. Ja Gizmo är verkligen en högst speciell katt – och kelig som bara den! Han blir en superb sällskapsmisse!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *