Jag tänker stanna på Metro

money1

Säkert kom en kör av skrik när många öppnade sina mail idag från Metro och insåg att det inte längre skulle gå att tjäna storkovan på att blogga. För mig som aldrig tjänat storkovan eller ens varit ute efter att göra det, spelar denna förändring kanske inte så stor roll.

Visst hade det varit skönt att få bli lite rik och ha några kronor extra att lägga till katthems-verksamhet. Men det får man hoppas går att dra in på andra sätt??!

På ett sätt är det dock synd att inte Metrobloggen valt en medelväg och till exempel satt ett maxbelopp som tak på vad som skulle kunna betalas ut per månad till bloggarna. Vilket i och för sig skulle ha gjorts för länge sedan…. Då kanske man hade sluppit en mängd blingblingbloggar som masskopierar varann hysteriskt inför utsikterna att få in en fot på typ Stureplan! *suckar*

Jag blir som sagt kvar här på Metrobloggen. Troget. Med en ad:
SPONSOR SÖKES!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag tänker stanna på Metro”

  1. Ja lever man på yttersta marginalerna så är varje tiokrona mycket. Jag är så glad varje gång matte och husse kan pusta ut i slutet av månaden för att det går att betala hyran…
   NosPuss Wikki

 1. Haha, jag ser det så här… var skulle man annars vara? Jag menar det finns ingenstans jag skulle tjäna storkovan på detta.
  Kram Jam o Spinn

  1. Nä men man önskar ju att intäkterna på bloggandet kanske hade gått mer rättvist till alla bloggare med ett beloppstak, än som nu att de som ständigt (och jamarns tjatigt) ligger i Topp100ledningen ska kamma in storkovan!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *