Stoppa inte tassarna i Pumpan!

Oj oj oj utryckning med PälsSläckare och Bandage…. Små kattungar som är med på fest ska INTE stoppa in tassar och nos i Pumpan!

halloweenburn
Hoppas att det är fler människor som tänker på det där med att ha brandsäkert som möjligt för både sig själv och sina husdjur, den här kvällen när det tänds så mycket ljus överallt!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *