Nu diggar vi till DansBandsKampen en stund

och så kommer Stray Cats och lirar senare!

catface

Många tvåbeningar klär ut sig också i kväll och det ät åtskilliga som tar på sig olika slags kattkostym. Men så ska de fixa en snygg mask också. Det är det verkligen inte alla som lyckas med.

Eller som denna matte som lyckats alldeles otroligt! *tass-five*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *