KattFesten slår alla rekord!

Och du som festar hemma, du tar väl lite kattbilder? Ni har säkert klätt ut er – eller har människor som absolut ska tvinga på er några konstiga kostymer?!! Lugn jag tror inte ni är ens hälften så utspökade som de här katterna:
ko Häxkatten Ko

newman_as_joker_halloween__main1 Jokerkatten Newman

pele_the_gato_as_a_hot_dog Pele som Hot Dog

samoa_as_queen_of_diamonds_halloween_ Och silvriga Samoa

Hela det här gänget tävlar i ”The Cat’s Meow’s Halloween Photo Contest” i en stor Halloween Purrade tillsammans med massor av andra coola katter! Meio har klätt ut sig till mumie men ser måttligt road ut:

meiomummy

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *