The Cats’ House – helt unikt

blueprint

Det här förunderliga huset har varit med i ett tidigare inlägg, men jag måste bara ge er länken igen – för det förändras och utvecklas hela tiden, och är bara en katt-arkitekts våta dröm! (Det går alltså inte att musklicka på bilden ovan, men om du går in på länken hittar du samma ritning.)

The Cats' House
The Cats’ House

Här huserar Bob Walker och Frances Mooney och deras katter – nästan 15 stycken? – i ett fantasifullt hem utöver det vanliga, i San Diego. Enjoy!
entre
Redan i hallen ligger katterna staplade. Det mesta är kattifierat…
swing
— och ett ljuvligt kaos av starka färger, mixade stilar och livsglädje.
divider
Överallt är ramper, kattstegar och massor av finurliga öppningar.
neon
Det sparas inte på neon och belysning, och inget krimskrams är fel!

The Cats' House
The Cats’ House

Den där katt-mattan under glasbordet, den skulle jag vilja ha…
stair
Och så ser  katterna ut att trivas så gott! Titta på den här charmiga videon om du vill se mer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “The Cats’ House – helt unikt”

  1. Vill jag bli veckans blogg hos dig? Så klart – jag älskar att tävla. Vill du vara med i nån av mina tävlingar?
   TassKram Wikki

 1. Haha vilket häftigt hem 😀

  SV: ästår är lite över 2 år och hon har nog ingen aning om vad nej ta fint betyder. Jag har nog inte uppfostrat henne så bra så jag tror att det till och med är så illa att hon tror att hon bestämmer över mig. 😀
  Jag får genast börja träna på att få henne att förstå vad nej betyder. Har du några tips på det?

 2. Vilket ljuvligt ställe, syns att de gillar katter, tänk om alla katter i hela världen kunde få ha det så bra, matte är helt lyrisk. Vi tyckte att det var fränt, men nu är vi inga höghöjdsklivare men ändå.

  Taxkramisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *