Gör ett eget KATT-bokmärke

På Tiggy’s Spot hittade jag det här underbara bokmärket:
bokmrke_tiggy
Klipp ut en rektangulär bit bra papper, vik till en ’pil’ upptill och klistra en bit mönstrad papper över pilens baksida där flikarna möts så det blir som en liten ficka att stoppa in bokens sida i. Sedan är det bara att dekorera bokmärket med lämpliga klipp, band, klistermärken eller vad man vill! Kanske en bra julklappsidé till den tunna plånboken!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *