Kan inte låta bli att gråta

…av rörd tacksamhet för alla snälla saker en massa nya läsare skriver till och om mig! Det är alldeles ofattbart! Jag önskar att jag hade stora fång av blommande kattmynta och catleya att dela ut till både gamla och nya läsare.

Jag blev alldeles darrig i morrhåren när matte berättade vad som stod om min blogg i Stockholms katthems gästbok:

berm1
Suck, det gick inte att lägga in ett bra urklipp… Men det står:

Tips på bra kattblogg! Jag blev så glad när det i senaste numret av Kattliv fanns ett tips på en bra kattblogg. Kanske alla ni kattälskare redan hittat dit, men om inte kan man hitta den på:
http://metrobloggen.se/wikipedia

Katten Wikki bloggar om seriösa saker (tipsar om olika hemlösa katter samt har länkar till katthem, bl a Stockholms katthem), nödvändiga/mindre nödvändiga kattprylar samt om saker skrivna med glimten i ögat. Texter om ”otäcka människor” hanteras på ett bra sätt, anser jag, och det varnas för om en länk visar hemska saker så att man inte klickar på något som man absolut inte vill se (TACK! Findus matte klarar inte sådant!).

Kanske är detta för mycket reklam? Ja, men jag tyckte att bloggen fick 5 tassar av 5 möjliga.

//Findus matte

Förstår ni varför jag just nu spinner så att tapeterna lossnar?!! Kom Nova så ska du få dej en slick på örat av lycka!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

13 reaktioner till “Kan inte låta bli att gråta”

 1. Men du är VÄRD allt beröm! Underbar blandning av fakta och nöjen! Matte ville tipsa om din blogg på ”sina” katthem Djurhjälpen i Vaxholm (där Isak kommer ifrån) och Stockholms katthem, vars evenemang hon brukar besöka&stödja, så att riktigt många läsare hittar din blogg. Just nu håller vi tassarna för busskattens skull. Alla katter har det inte lika bra som vi – även om matte numera har torrmaten i plåtburkar, så nya inbrott till matorgier i städskrubben är inte att tänka på. Du Wikki, var det verkligen nödvändigt att tipsa matte om plåtburkar *slokande morrhår*? Kurr från Findus, Isak och lillmissen Rasmus.

  1. Oj hoppsan vad har jag nu ställt till med… Men jag gissar att er matte hade nog kommit på det där med plåtburkar utan mig!
   Tack än en gång för allt beröm! *spinner*
   TassKram Wikki

 2. Åh, så roligt grattis, vi gillar oxå din blogg som ser till att alla katter kan få ett bättre liv. Matte och husse tycker så synd om alla katter som de läser om i tidningarna. Matte kan inte förstå hur en människa fungerar som kan bara kasta ut en katt så den får klara sig själv, för det gör den inte. Tyvärr så är min matte allergisk, annar skulle vi nog ha huset fullt av djur, som hon tycker synd om.

  Taxkramisar.

 3. Artikeln är ju helt underbar!! bläddrar nämligen i tidningen just nu och kollar ofta på bilderna på dig^^
  Du är verkligen en kändis nu. hm… kanske borde be om en autograf innan det är för sent?

  1. Ja jag funderar på att skaffa en stämpeldyna så att jag kan göra tassografer… Eller också ska jag dela ut pälsbollar till mina fans? Skämt åsido, jag är nog samma vanliga lilla buskatt ändå???!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *