Happy End: Katter som hittat hem igen…

pinglan ”Pinglan” hade varit på rymmen i ett halvår – nu är hon tillbaka hos sin familj!
lakritz Lakritz försvann under semestern 2007 och visade sig höra hemma i Stockholm. Klicka på länken och läs den härliga historien om hur han kom hem igen!

Du kan läsa här om hur du kan stödja insamling och hjälpa fler katter att hitta hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Happy End: Katter som hittat hem igen…”

  1. Vi kan väl inte ha två bidrag?? Deco är ju redan med.
    Kan väl vara ditt bidrag kanske??Tasskram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *