Kattbowling – ett sött litet spel

Man behöver inte betala pengar på Svenska Spel eller åka till bowlinghallen för att få sig en bowlingkväll – här kan man t o m ta katten med sig på kattbowling:

cat_bowl

Kisse ska bowla ner hamstrarna och kaninerna innan de tar sig över röda linjen… Styr med musen, klicka och bowlingklotet drar iväg! Lyckas du knocka både en hamster och en kanin samtidigt blir det extra poäng! Då blir din katt så här glad:

pong
Och hoppar till nästa bana med pingviner… och sedan… har jag inte kommit så mycket längre!
grt

Vid förlust blir din katt så här ledsen! (Ja strecken från ögonen är tårar enligt anime/mangastil!)

Matte, hjääääääälp!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattbowling – ett sött litet spel”

  1. Jag tyckte inte om och tänker INTE rescensera spelet ”Drown a kitten” som också fanns…
   TassKram Wikki

 1. Ha ha, vad roligt med kattbowling! Det påminner om ett gammalt nintendospel vi hade hemma, där man var en blå pingvin (likt de på bilden) som skulle ”bowla ner” en motståndare som stod på andra sidan planen.

  Jättebra tips om kattsäckarna, det blir en julklapp åt båda systrarna (passar nog små frusna hundar också). Har du någon uppfattning om ifall det är stor kvalitetsskillnad mellan den som säljer för 200 kr och den som säljer för 400-500? Tar nog ändå de dyrare för att de var finare, men kan vara bra med lite tips.

  1. Svårt att säga – har köpt billiga som varit jättebra!
   En del katter vill inte ligga i ”säck” och en del älskar dem. Det viktiga är att de ska vara lätta att tvätta och få tillbaka formen på. En av de bästa bäddarna har bestått av en fleecefilt från Rusta för 39 kr fylld med stoppning från en 15krs ikeakudde! Men vill man ha lite design så kostar det lite också!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *