Bidrag nr 1 i Wikki-Look-Alike

__large89

Det här är en litografi av den kände konstnären Bengt Lindström.

Hm ja med väldigt väldigt väldigt mycket fantasi och en hel del tolerant humor kanske jag kan godkänna detta bidrag!

…som kommer från buskatten Plupp i Arboga.

Fler bidrag önskas! Hm gärna liiiiiite mer smickrande??!

   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Bidrag nr 1 i Wikki-Look-Alike”

    1. JA nu hoppas jag att någon kommer med en bättre Wikki-look-alike, jag ska ju inte behöva leta reda på dem själv???!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *