Håll tassarna för gammelkatten Semlan på torsdag!

img54
Man pratar om sega gubbar, men Semlan 16 år är den sega gumman! Hon basar över alla katterna på landet (Inklusive mig och Nova när vi är där och hälsar på) och är pigg ”som bara katten”.

Men nu har Semlan fått någon konstig infektion kring en spene och var hos veterinären i onsdags. Då hittade veterinären lite ”grusigt” i juvervävnaden som behöver tas bort och håll tassarna för att det är godartade saker?! Eftersom Semlan är still going strong så tycker både Stora matte och veterinären att det är värt att opereras fastän hon är så pass gammal katt. Allt för att hon ska ha ett så bra liv så länge som möjligt! Hon får lite antibiotika så länge, och dessa kalla dagar sover Semlan varmt och skönt på sin älskade hylla i pannrummet…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Håll tassarna för gammelkatten Semlan på torsdag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *