Wikki på muren


Nostalgibilder från Landet. Här vandrar jag på musjakt uppepå stenmuren som Stora husse byggt runt djurkyrkogården – den som fnns med på bilderna av RegnbågsBron i ett tidigare inlägg. Mellan stenmuren och syrenhäcken i bakgrunden, där Nova jagade sin mus samtidigt, är en vildvuxen blomsterfylld vrå. Medvetet ansas eller grävs inte i onödan här, utan naturens frid ska råda. Det är ändå fullt av lökväxter, frösådda blommor och plantor som prunkar hela sommaren. En uppmärksam person har nog noterat gullriset, som blommar som yviga gula svansar på katten MewTwos grav…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *